Yüksük sıkma pensesi

Yüksük Sıkma Pensesi Nedir?

Elektriğin hayatımıza girmesi ile farklı bir takım el aletleri de kullanıcının hizmetine sunulmuş durumda. Her el aleti kendi kullanım alanına göre çeşitlilik gösterir. Elektrik alanında kullanılan çoğu el aleti güvenliğe uygun şekilde tasarlanmıştır. Bu el aletlerinin bir kısmını artık gündelik hayatta bile kullanmaktayız. Ama çoğu el aleti bazı iş sektörlerine özel olarak üretilmiş durumdadır. Yüksük sıkma pensesi, ergonomik yapısı ile kolay bir kullanım sunmaktadır. Yüksük sıkma pensesi kesilen, parça kalan veya boyutuna göre başka bir aparata monte edilecek olan elektrik kablolarını yüksük ile sıkma işleminde kullanılır.

Yüksük Sıkma Pensesi Nasıl Kullanılır?

Yüksükler, izoleli bir dış yüzeye sahiptirler. Elektrik kabloları dış yüzeylerinden ayrılmış olduklarında dahi rahatlıkla kullanılan yüksük sıkma pensesi güvenlik açısından uygun bir üründür. İletken bir malzemeden üretilen dış kısımları sayesinde güvenlik açısından bir sorun oluşturmamaktadır. Her kablo kalınlığına uygun olarak üretimi bulunan yüksük sıkma pensesinin farklı ağız kısımları da vardır. Yüksük sıkma pensesinin ağır kısmı kablonun boyutuna göre değiştirilebilirler. Kesilen ya da parça kalan kablonun kalınlığına uygun olan yüksük, yüksük sıkma pensesinin ağız kısmına monte edilir. Yüksük sıkma pensesine yerleştirilen yüksüğün içine kablo yerleştirilir ve kabloya zarar gelmeyecek şekilde sıkma işlemi gerçekleştirilir.

Yüksük Sıkma Pensesi Çeşitleri

Yüksükler her kablo kalınlığına göre üretilen ürünlerdir. Bu sayede kalın ya da ince fark etmeden kabloların yüksük sıkma pensesi ile sıkma işlemi sorun olmadan yapılır. Yüksükler izoleli dış yüzeyleri sayesinde güvenli bir kullanım sağlamaktadırlar. Yüksük sıkma pensesinin takılabilen ağız kısmı sayesinde farklı kalınlıklarda kablo ve yüksüklerde kullanım imkânı sağlanır.

 

Yüksük Sıkma Pensesinin Faydaları

Kabloların kullanımı elektriğin yaygın hale gelmesi ile ihtiyaç olarak hayatımıza giren malzemelerdir. Genellikle izoleli dış yüzeye sahip olan kablolar darbeden, yüksek ısıdan korunmak için bu şekilde üretilmişlerdir. Sadece elektik alanında kullanılmayan kablolar pek çok alanda hayatımızda büyük yer kaplar durumdadır. Kabloların yaygın olması ile kullandığımız ürün çeşitliliği de aynı ölçüde artmıştır. Genellikle elektrik ile ilgili işlerde çalışan kişilerin işlerini büyük oranda rahatlatan ürünlerdir. Bu ürünlerden biri yüksük sıkma pensesidir. Yüksük sıkma pensesi elektrik kablolarına yüksük takımında kullanılır.

 

Yüksük Sıkma Penseleri  Çeşitleri

Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-8L
Hd-25150 kablo pabucu sıkma makası 
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-10'frame' 
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-6xs
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-6s
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-16m
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-25G
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-38G
Cırcırlı Sıkma Pensesi Tp-680
Cırcırlı Sıkma Pensesi Tp-690L
Cırcırlı Sıkma Pensesi Tp-690
Cırcırlı Sıkma Hd-Flag
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-Swlk
Cırcırlı Sıkma Pensesi Cld-125
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-nf1
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-0510
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-A228
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-156
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-F0560
Cırcırlı Sıkma Pensesi Ce-510
Cırcırlı Sıkma Pensesi Ce-1635
Cırcırlı Sıkma Pensesi Xlce-510
Cırcırlı Sıkma Pensesi Xlce-1635
Cırcırlı Sıkma Pensesi Xlhd-Swlk
Cırcırlı Sıkma Pensesi Xlhd-Flag
Cırcırlı Sıkma Pensesi Xlhd-0510dn
Cırcırlı Sıkma Pensesi Xlcld-125
Cırcırlı Sıkma Pensesi Xlhd-156
Cırcırlı Sıkma Pensesi Xlhd-F0560
Cırcırlı Sıkma Pensesi Xlhd-F0560
Cırcırlı Sıkma Pensesi Xlhd-0560
Cırcırlı Sıkma Pensesi Ak-14
Cırcırlı Sıkma Pensesi Ak-8
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-25X
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-25L
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-16L
Cırcırlı Sıkma Pensesi Hd-8L

pabuç sıkma pensesi izeltaş,pabuç sıkma pensesi şafak,pabuç sıkma pensesi şarjlı,pabuç sıkma pensesi hidrolik,pabuç sıkma pensesi sahibinden,pabuç sıkma pensesi ne işe yarar,pabuç sıkma pensesi nasıl kullanılır,pabuç sıkma pensesi weidmüller,pabuç sıkma pensesi knipex,akülü pabuç sıkma pensesi,akülü pabuç sıkma pensesi fiyatları,ay pabuç sıkma pensesi,hidrolik pabuç sıkma pensesi 10-300 mm arası,ceta form pabuç sıkma pensesi,elektrikli pabuç sıkma pensesi fiyatları,elektrikli pabuç sıkma pensesi,elektrik pabuç sıkma pensesi,en ucuz pabuç sıkma pensesi fiyatları,eclipse ect-rby pabuç sıkma pensesi,pabuç sıkma pensesi fiyatları,hidrolik pabuç sıkma pensesi fiyatları,şafak hidrolik pabuç sıkma pensesi fiyatları,hidrolik pabuç sıkma pensesi izeltaş,hidrolik pabuç sıkma pensesi 10-120mm,hidrolikli pabuç sıkma pensesi fiyatları,hidrolik pabuç sıkma pensesi şafak,hidrolik pabuç sıkma pensesi tamiri,hidrolikli pabuç sıkma pensesi,izoleli pabuç sıkma pensesi,izolesiz pabuç sıkma pensesi,izoleli kablo pabuç sıkma pensesi,kablo pabuç sıkma pensesi,klauke pabuç sıkma pensesi,kablo pabuç sıkma pensesi fiyatları,küçük pabuç sıkma pensesi,hidrolik kablo pabuç sıkma pensesi,mekanik kollu pabuç sıkma pensesi,mekanik pabuç sıkma pensesi,retta pabuç sıkma pensesi,skp pabuç sıkma pensesi,sarı pabuç sıkma pensesi,s-6 hidrolik pabuç sıkma pensesi fiyatı,s-6 hidrolik pabuç sıkma pensesi,troy pabuç sıkma pensesi,en ucuz pabuç sıkma pensesi,yüksük sıkma pensesi weidmüller,yüksük sıkma pensesi izeltaş,yüksük sıkma pensesi phoenix,yüksük sıkma pensesi mekanik el aletleri,yüksük sıkma pensesi şafak,yüksük sıkma pensesi elektrik,yüksük sıkma pensesi 6 köşe,yüksük sıkma pensesi tavsiye,yüksük sıkma pensesi fiyatları,pabuç sıkma pense çeşitleri,en ucuz yüksük sıkma pensesi,pabuç sıkma pensesi fiyatları,pabuç sıkma penseleri fiyatları,pabuç sıkma pensesi fiyatı,phoenix yüksük sıkma pensesi fiyatları,şafak pabuç sıkma pensesi fiyat,elektrikli pabuç sıkma pensesi fiyatları,hidrolik pabuç sıkma pensesi fiyatları,pabuç sıkma pensesi hidrolik,pabuç sıkma pensesi knipex,pabuç sıkma pensesi nasıl kullanılır,kablo ucu yüksük sıkma pensesi,kare profil yüksük sıkma pensesi,pabuç sıkma pensesi ne işe yarar,pabuç sıkma pensesi nedir,pabuç sıkma pensesi sahibinden,pabuç sıkma pensesi seti,6 köşe yüksük sıkma pensesi,pabuç sıkma pensesi şafak,pabuç sıkma pensesi şarjlı,hidrolik pabuç sıkma pensesi şafak,yüksük ve pabuç sıkma pensesi,yac-5 yüksük sıkma pensesi,yac-8 yüksük sıkma pensesi

Yorumlar